• Jævla Badegjester

    Jævla Badegjester

    Standup i Fonteltet

  • Jævla Badegjester

I sommer kan både fastboende og badegjester glede seg til to fantastiske standup-show med kjente komikere i hvalfangerbyen.

André Jerman presenterer to nye komikerer, to kvelder, i teltet i sommerferien. I juli invaderer badegjestene fjor´n og det gjør komikerne også, men med humor, ikke Tesla.

I fjor var det stor suksess med ”Jævla Badegjester” på Hvasser, men i år er det teltet midt i Sandefjord som får besøk.

6. juli er det Jonna Støme og Jonas Kinge Bergland som skal. Begge to kjente prisbelønte komikere, kjent fra både tv og scene. Jonas er for tiden aktuell med soloshowet ”Dr. Bergland Bryter Taushetsplikten”, og fikk nettopp StåOpp-prisen for beste standup 2017.

Jonna Støme, som fikk samme prisen i 2008, og har nettopp avsluttet Norges-turneen Latter Live on Tour. Dessuten kjenner du han sikkert igjen fra Barne- TV på NRK i gamle dager.

26. juli er det nesten homecomingparty i teltet. Jonas Rønning, kjent som megafonmannen, har familie i Sandefjord og ser på seg selv som halvt fjording, kommer sammen med Andebus store sønn Nils-Ingar Aadne. Nilsi hadde sist stor suksess med soloshowet Ego, som spilte for fulle hus i Tønsberg sommeren 2016, før det bar ut på turné. Jonas spiller som kjent hver sommer i Hønefossrevyen, og er en av de aller første som startet med standup i Norge.

Etter flere kritikerroste sommershow både langs kysten og i Oslo, har standupkomiker André Jerman valgt å lage et eget konsept, med gode kollegaer og venner, og lage en ren standup-aften du ikke glemmer, i byen han har feriert hele livet. André har vært badegjest i Sandefjord i snart femti år, og håper alle andre badegjester og lokalbefolkning dukker opp i teltet med godt humør, klare for latterfest.

 

Sommerstandup i Fon-teltet

Stand-uppere:
Nils Ingar Aadne
Jonas Rønning
Jonna Støme
Jonas Kinge Bergland

Konferansier:
André Jerman

Billettpris:
Pris: 200,- + billettavgift

Ledsagerbevis er gjeldende.
18 års grense! Under 18 år iflg med foresatte.

Datoer
Fredag 6. juli: Jonna Støme og Jonas Kinge Bergland
Torsdag 26. juli: Nils Ingar Aadne og Jonas Rønning

Dørene åpnes: kl 18.30
Showstart: kl 20.00

Tilbake